Item was successfully added to your cart. View Cart →

Amazon Daily Quiz Answers

Deal expired

Amazon Daily Quiz Answers

This Amazon Daily Quiz Time Contest is App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 AM & Close At 12 PM.

Amazon Quiz Answers for 12th July 2020

&

Stand A Chance To Win Mi A3 Smartphone

👉🏻 Join Telegram Channel to get fastest answers 👈🏻

👉🏻👉🏻 Answeres Were Also Updated On Our Youtube Channel👈🏻👈🏻

Q1. What is the name of the longest ever freight train- 2.8 km long, recently started by the Indian Railways?

Ans-  Shesh Naag

Q2. Which country just completed the BeiDou constellation, one of four global navigation networks alongside GPSGLONASS, and Galileo?

Ans-  China

Q3.  Which Indian organization is licensed to build Sukhoi Su- 30MKl, and has completed the production of more than 270 fighters?

Ans- HAL

Q4. Which Indian cricketer was named as the country’s ‘Most Valuable Player‘ (MVP) of the 21st century by Wisden?

Ans-  Ravindra Jadeja

Q5. Which apparel company launched a campaign around Black Lives Matter called, “For Once, Don’t Do lt”?

Ans- Nike

Details of contest

  • Type QUIZ in Amazon search bar > open Quiz Time > Play Daily Quiz
  • The quiz is open from 8:00 AM IST to 12:00 Noon IST.
  • Answer all the questions to enter the lucky draw.

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Microsoft Laptop Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000

Question 1. What makes Microsoft laptops with Solid State Drive(s) better?

Answer:- 5X faster boot speed

Question 2. Modern PCs with SSD load video calls 4.7X faster than a traditional HDD.

Answer:-  True

Question 3. Which of the following features describe Modern PCs with SSDs?

Answer:- All of the above

Question 4. What kind of hard drives are used in Microsoft Modern PCs?

Answer:- Both 1 and 2

Question 5. SSDs have lesser number of moving parts than traditional HDDs, making it _________.

Answer:- Efficient and durable

Amazon OnePlus TV Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win OnePlus Smart TV

Question 1. What is the Screen-to-body ratio of the new OnePlus TV series?

Answer:- 95%

Question 2. How many new TV Series is OnePlus TV coming with?

Answer:-  2

Question 3. What is the name of the app used to control the OnePlus TV?

Answer:- OnePlus Connect

Question 4.  What is the DCI-P3 coverage, which allows for better color representation and differentiation, of new OnePlus TV series?

Answer:- 93%

Question 5. What is the starting price of the new OnePlus TV series ?

Answer:- Less than 19,999

 

Amazon Boat Progear Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Boat Avante Soundbar

Question 1. ProGear smart band is a product of which of these brands?

Answer:- Boat

Question 2. Boat ProGear smart band has a Heart rate sensor.

Answer:-  TRUE

Question 3. How many sports modes does boAt ProGear smart band support?

Answer:- 14

Question 4. The screen size of the boAt ProGear smart band is ____ inches.

Answer:- 0.96

Question 5. Which grade of water resistance does boAt ProGear smart band have?

Answer:- IP68

 

Amazon Oppo Headset Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Oppo Bluetooth Headset

Question 1. OPPO has recently launched 2 new Bluetooth headsets under the model ‘Enco’. Which of the following does not come under the ‘Enco’ range of OPPO headsets?

Answer:- OPPO O Fresh earphone

Question 2. OPPO Enco W31 is a newly launched true wireless headphone designed to deliver clear and seamless listening experience. Which of the following is a feature of OPPO Enco W31?

Answer:-  All of these

Question 3. OPPO Enco W31 provides up to 15 hours of music playback with charging case.

Answer:- True

Question 4. OPPO Enco M31 is the latest arrival in neckband style wireless headsets, featuring Bluetooth 5.0 along with LDAC for richer audio quality. Which among the following is NOT a feature of OPPO Enco M31?

Answer:- Baking Cake

Question 5. A single charge of OPPO Enco M31 provides up to __ hours of music playback.

Answer:- 12

 

Amazon The Credit Card Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1.  Amazon Pay ICICI credit card was launched in association with which bank?

Answer:- ICICI Bank

Question 2. What do Prime members get for shopping on Amazon with the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:-  5% reward points

Question 3. 1 Reward Point is equal to how much Rs?

Answer:- Rs 1

Question 4. How do you get the Reward Points?

Answer:- is Credited monthly, directly to your account as Amazon Pay balance

Question 5. What are the annual charges for the Amazon Pay ICICI Bank credit card?

Answer:- Zero rupees. It’s a lifetime free credit card.

 

Amazon Bournvita Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. What is the color of the Bournvita Jar, as per the video?

Answer:- Orange

Question 2. According to the Video, Bournvita has  _____ formula.

Answer:-  Inner Strength

Question 3. Which benefits does Bournvita’s formula give, as per the video?

Answer:- All of the above

Question 4. How many glasses of Bournvita does the Granny prepare in the video?

Answer:- One

Question 5. What sports does the kid play in the video?

Answer:- Hurdle Race

 

Amazon Pay Balance Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Which Of The Following Options CANNOT Be Used To Add Money To Amazon Pay Balance?

Answer:- Sending Cheque To Amazon Office

Question 2. Amazon Pay Balance Can Be Used To Pay On 10,000+ Partner Apps/Sites Such As Swiggy, IRCTC, Dream11, Dunzo, Etc.

Answer:- True

Question 3. Which Of This Is NOT A Benefit Of Amazon Pay Balance?

Answer:- Helps You Lose Weight

Question 4. Amazon Pay Balance Is Accepted For Payment At Which Of The Following Stores:

Answer:- All Of The Above

Question 5. You Can Load Up To Rs 10,000 Into Amazon Pay Balance Account Without Completing KYC.

Answer:- True

 

Amazon World Music Day Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 5000 Pay Balance

Question 1. World Music Day was first proposed by American artiste Joel Cohen to mark which of these occasions?

Answer:- Summer Solstice

Question 2. The first World Music Day was observed in France in 1982. What was it called in France?

Answer:- Fete de la Musique

Question 3. Fill in the blanks in the theme for World Music Day- ‘_____, Love and Dip yourself in Music’

Answer:- Live

Question 4. Which of these musical instruments is NOT a stringed instrument?

Answer:- Clarinet

Question 5. Which of these instruments was banned from All India Radio for three decades?

Answer:- Harmoniumrd

 

Amazon World Yoga Day Quiz Answers

Answer the Questions & stand a chance to Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. _______ contest, called ‘My Life My Yoga’ was launched by Ministry of AYUSH and the Indian Council for Cultural Relations (ICCR).

Answer:- Video Blogging

Question 2. The first International Day of Yoga, was observed around the world in which year?

Answer:- 2015

Question 3. Complete the theme of the International Day of Yoga 2020, ‘Yoga at Home and Yoga with ______’

Answer:- Family

Question 4. The RBI brought out a commemorative coin of what value to mark International Yoga Day in 2015?

Answer:- 10 Rupees

Question 5. Which of these Yogasanas is also known as the Mountain Pose?

Answer:- Tadasana

3 thoughts on “Amazon Daily Quiz Answers

  • December 13, 2019 at 9:26 pm
    Permalink

    I think this is among the most significant information for me. And i am glad reading your article. But want to remark on few general things, The web site style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

    Reply
  • December 17, 2019 at 4:19 pm
    Permalink

    We are a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your website offered us with helpful information to paintings on. You’ve performed an impressive activity and our entire group can be thankful to you.

    Reply
  • May 21, 2020 at 10:16 am
    Permalink

    Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *